צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    ראשי צוות בטיחות בשר

    סוג: קורס
    משך: 24 שעות
    קהל יעד: אנשי מפתח המיועדים למלא תפקיד של ראש צוות בטיחות מזון (HACCP)
    תמצית: היכרות מעמיקה עם HACCP כולל התאמה לתקן החדש ISO 22000, מתודולוגיית ביצוע סקר גורמי סיכון HACCP, הקמת תכנית PRPs, היכרות עם גורמי הסיכון המאפיינים את תעשיית הבשר, הכנת נהלים. המסיימים יוכלו להוביל את ההטמעה של HACCP בארגון ולשמש "ראש צוות בטיחות מזון"
    הערה: מוגבל ל- 30 משתתפים. נדרשת עמידה בבחינה

    כללי:
     
    קורס ייחודי זה מציע למשתלמים הכשרה כראשי צוות בטיחות מזון עם דגש על תעשיית הבשר, כנדרש ב- HACCP ובתקן הבינ"ל ISO 22000.
    הקורס מיועד לאנשי מפתח בתחום בטיחות המזון בארגונים העוסקים בשרשרת אספקת הבשר: בתי מטבחיים ומשחטות, מפעלי עיבוד וייצור, הסעדה וקמעונאות, וטרינרים, מפקחים, סוקרים ויועצים.
    ניהול מערכת בטיחות מזון דורש מגוון מיומנויות, בלעדיהן לא ניתן להבטיח את הצלחת המערכת במניעת אירועי איכות ובטיחות.
     
     
    מטרות הקורס:
     
    1.היכרות מעמיקה עם דרישות שיטת HACCP לניהול סיכונים במזון, תוך התייחסות לדרישות ISO 22000.
    2.רכישת כלים מעשיים לריכוז צוות בטיחות המזון בארגון כולל מיומנויות ניהול צוות ועבודת צוות.
    3.היכרות מעמיקה עם דרישות הקוד הבינלאומי, Codex Alimentarius.
    4. היכרות עם גורמי הסיכון העיקריים בתעשיית הבשר.
    5. היכרות עם דרישות השירותים הוטרינרים ודרישות USDA.
     
     
    ריכוז מקצועי:
     
    ד"ר דיויד רוזנבלט, רופא וטרינר, עורך מבדקים בכיר, לשעבר ראש תחום מזון במכון התקנים. עורך מבדקי HACCP  מוסמך NSF, ארה"ב, עורך מבדקי ISO 22000 מומסך ISAcert, הולנד.
     
    עבור לתוכן העמוד