צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    קורס הכשרת מבקרי איכות בענף המזון

    בכל תעשייה מבקר האיכות הוא חיישן לעמידת הארגון בנהלי האיכות. בענף המזון, בשל רגישותו, תפקיד מבקר האיכות מתרחב גם לשמירה על בטיחות המוצר. האחריות המלווה את התפקיד מחייבת ארגונים להשקיע בלימוד והכשרה ספציפיים עבור בעלי תפקידים אלו. 

    חברת שר יעוץ והדרכה מזמינה אותך להשתתף בקורס ייעודי למבקרי איכות בענף המזון בו יסקרו נושאי האיכות הרלוונטיים לענף, בד בבד עם עקרונות בטיחות המוצר בדגש על התקנים העדכניים ביותר בתעשייה:ISO 22000/FSSC 22000.

     

    לקראת המחזור הנוכחי של הקורס, ערכנו סקר בקרב מבקרי איכות בתעשיית המזון במטרה לדייק את התכנים הותאמו באופן מדויק לקהל היעד.

     

    בתכנית:

    • מערכת ניהול איכות לפי ת"י ISO 9001:2015, מושגי יסוד בניהול ובבקרת איכות, מעגל השיפור המתמיד ויישומו
    • מבוא למערכת ניהול בטיחות מזון - מושגי יסוד, דרישות קדם (PRPs) לפי ISO/TS 22002 ועקרונות ה- HACCP
    • היכרות עם גורמי סיכון בבטיחות מזון אופייניים ואמצעי בקרה נגדם
    • ניטור מיקרוביאלי
    • הרצאת אורח: לימור שטרית מחברת דייברסי - ביקורת תברואה ואימות ניקיון
    • ביצוע ביקורת ומשוב אופטימלי לעובדים

    עלות למשתתף: 1,500 ש"ח

    לארגונים השולחים יותר ממשתלם אחד תינתן הנחה של 10%


    תאריך 9/01/2019 - 16/01/2019
    מיקום מלון לאורנרדו בוטיק, רחובות
    עבור לתוכן העמוד