צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    יום עיון עדכונים וחידושים בהגנה על המזון

    עולם איכות ובטיחות המזון נמצא בתהליך לימוד והתפתחות מתמיד לצורך שיפור ושמירה מוגברת על בטיחות המזון. כנס זה מופק כדי שתוכלו להישאר מעודכנים בדרישות ויישום התקנים החדשים ביותר, ובמטרה לשקף את הלך הרוח בתעשייה העולמית. הכנס בהשתתפותה של ד"ר עירית וייזר, מנכל"ית המכון למיקרוביולוגיה של מזון.

    יום העיון יערך בתאריך 26.10.17, בין השעות 8:30-15:45, במלון קראון פלאז'ה סיטי סנטר, הסמוך לקניון עזריאלי ת"א.

    קהל היעד - מנהלי איכות, מנהלי מפעל, ראשי צוות HACCP, טכנולוגים

    סדר היום:

    8:30-9:15       התכנסות

    9:15-9:30       דברי פתיחה

                          רוברט סגל, מנכ"ל ובעלים "שר יעוץ והדרכה"

    9:30-10:30     FSMA כחלק מדרישות BRC ועדכון דרישות FSSC 22000

                          ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל תחום הדכה ובעלים "שר יעוץ והדרכה"

    10:30-10:45   הפסקת קפה

    10:45-12:00   הונאה במזון (Food Fraud) והגנה על המזון (Food Defense) 

                           ד"ר דיויד רוזנבלט, מנהל תחום הדרכה ובעלים "שר יעוץ והדרכה"

    12:00-13:00   הפסקת צהרים

    13:00-14:30   שיטות בדיקה מהירות, משמעות תוצאות דיגום סביבה, חובת דיווח על פי חוק המזון

                           ד"ר עירית וייזר, מנכ"לית המכון למיקרוביולוגיה של מזון

    14:30-15:45   מה בין עובדים ממורמרים לשפת גוף?

                          דניאל אטיאס, מייסד ובעלים "סימני קריאה!", מומחה לשפת גוף

    מומלץ להגיע ברכבת לתחנת תל-אביב השלום. המלון נמצא בקניון עזריאלי.

    חניה מוזלת לבאים ברכב.

    עלות הכנס הינה 480 ש"ח למשתתף.

    מספר המקומות מוגבל.


    תאריך 26/10/2017 08:30 15:45
    מיקום מלון קראון פלאז'ה סיטי סנטר, הסמוך לקניון עזריאלי ת"א
    מארגן האירוע שר יעוץ והדרכה
    עבור לתוכן העמוד