צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    קורס סניטציה בענף המזון

    משך הקורס: יומיים- 16 ו-23 ביוני
    כיצד ישפיע סוג המוצר על הרכב חומרי הניקוי? איך משפיעים חומרי הניקוי השונים על אורך חיי הציוד? כיצד נקבע הרכב חומרי הניקוי לאפקטיביות מקסימלית? האם אנחנו בטוחים שתהליכי הניקיון שלנו באמת אפקטיביים?

     

     

    קורס ייחודי זה מכשיר רפרנטים לנושא הסניטציה אשר יוכלו לרכז את הנושא בארגון, לתמוך בקבלת החלטות בתחום ולתקשר מול נציגי חברות חומרי הניקוי.  המשתלמים יקבלו כלים שיאפשרו להם להבין לעומק כיצד לבנות את תהליכי הניקוי והחיטוי, הקריטריונים לבחירת חומרים וייתן כלים יישומיים לבדיקת אפקטיביות תהליכי הניקיון.

     

    הקורס מועבר בשיתוף חברת Sealed Air (לשעבר Diversey) אשר מובילה בעולם בתחום פתרונות ניקוי וחיטוי.

     

    הקורס מיועד לאנשים עם רקע בטכנולוגיה של מזון המעורבים בתהליכי סקר גורמי סיכון בטיחות מזון.

     

    בתכנית: 

    • לכלוך - הרכב והתאמה לסוג המשטח המתנקה
    • מושגי יסוד בניקיון וחומרי ניקוי
    • הרכב חומרי ניקוי והיכרות עם ציוד לניקיון 
    • יסודות המיקרוביולוגיה, חומרי חיטוי ושיטות חיטוי 
    • בקרת תהליכי ניקוי וניטור סביבתי 

     

    עלות למשתתף: 1500 ש"ח + מע"מ

    לארגונים השולחים יותר ממשתלם אחד תינתן הנחה


    תאריך 16/06/2016 - 23/06/2016
    מיקום "בין גדרה לחדרה" - טרם נקבע
    עבור לתוכן העמוד