צור קשר
דלג על צור קשר
צור קשר
סגירה

צור קשר

checked
כניסה לאתר
דלג על כניסה לאתר כניסה לאתר
סגירה

כניסה לאתר

    .

    דע את האויב - גורמי סיכון בטיחות מזון למתקדמים

    משך הקורס 4 ימים: 27/2, 6/3, 12/3, 20/3
    קורס מתקדם ומקיף המיועד למקבלי החלטות בבטיחות מזון
    מומלץ שבכל צוות בטיחות מזון (HACCP) ישולב לפחות בוגר קורס אחד



    האיום העיקרי על ארגונים בתעשיית המזון והמשקאות הוא התרחשות של ארועי בטיחות מזון. כל החלטה 

    תכני הקורס:
    • סקירה מקיפה של גורמי סיכון ביולוגיים המועברים במזון: חיידקים פתוגנים וגורמי סיכון לא חיידקיים
    • היכרות עם גורמי הסיכון הכימיים עם דגש על נושאים חמים עכשוויים
    • גורמי סיכון תזונתיים ואלרגיים
    • סיכונים פיזיים עם דגש על טכנולוגיות מתקדמות לגילוי גופים זרים
    • היבטים רגולאטורים עדכניים
    • מקורות מידע - טיפים וטריקים לאיתור מידע רלוונטי על גורמי סיכון והתפרצויות
    • אמצעי בקרה בהקשר המיקרוביאלי: חומרי שימור, חומרי ניקוי וחיטוי
    • ניתוחי אירוע - המשתתפים עורכים ניתוחים של ארועי אמת מהעולם הקשורים לחומר הנלמד
    מרכז הקורס:
     

    תאריך 27/02/2018 - 30/03/2018
    מיקום מלון לאונרדו בוטיק רחובות, סמוך לתחנת הרכבת
    עבור לתוכן העמוד